Van Duiven naar Delft

Na vele jaren stopt mijn modevakschool in Duiven. Mijn modevakschool heeft veel jaren bestaan dankzij het enthousiasme en de creativiteit van de cursisten. Enkelen van hen hebben al vanaf de start les bij mij en ik ga hen allemaal dan ook vreselijk missen.

Per 1 april 2023 verhuis ik naar Delft. Mijn kinderen en kleinkinderen wonen in Delft en in Den Haag, dat heeft mij doen besluiten dicht bij hen te gaan wonen.

Graag verwelkom ik jou in Delft voor naailessen of een modevakopleiding. Mijn nieuwe appartement aan de Nieuwe Gracht zal dan ook een atelier bevatten. De vorm waarin ik les ga geven ga ik even goed uitdenken. Ik verwacht daar 1 juni ’23 een bericht over te delen.

De nieuwe lessen in Delft zullen vanaf september 2023 starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *